View Single Post
Old 13 Dec 2004, 09:33   #8
notorious
NBK

notorious

hai, polifanatic, nu mai fi asa nervos. eu vroiam sa zic ca, intrand pe forumul asta de multa vreme, am constatat ca majoritatea utilizatorilor vad filmele pe calculator, indiferent ca sunt bune sau proaste.

eu, de exemplu, prefer sa vad pana si filmele proaste la cinema, pe ecranul mare (fara sa ma chiorasc la monitorul meu, eventual si la un film tras direct de la cinema, cu imaginea incetosata), cu sonorizare ca lumea - are o sansa minima sa-mi lase un gust mai putin amar... asta este, de exemplu, singurul motiv pentru care mi s-a parut suportabil LOTR.

si eu ma uit la filme pe calculator, insa numai la cele pe care nu le-as putea vedea la cinema, filme rare - gen tarkovski, dreyer, wenders s.a. nume pe care le vehiculez poate cu o oarece fixatie...

dar de ce reactia asta violenta, polifanathic - eu te vedeam o leaca mai pertinent si mai asezat... nu vreau sa ne certam - tocmai am iesit dintr-o inepta repriza de remarci scatologice cu vedetele cinemagia ogto & benny.