Originally Posted by nume:
Originally Posted by europe_east:
Eu cred ca e doar vorba de unul dintre baietii destepti de pe Forum si care se amuza. Genial, tre' sa recunosc! Whoever you are, merita sa te apuci de scris. Sau scrie mai des. A la prochaine.
|
Ce ai scris tu se incadreaza la categoria boli mintale sectia "scenarita".
Cred ca o suspectezi de o oarecare prezumtie de inteligenta (cum spunea cineva pe aici). Nu e cazul...
|
si eu pot sa cred din ceea ce ai scris :1.ca esti un antic/un inapoiat care nu stie sa se bucure de tehnologia si inventile din prezent!2.nu esti dr.psihiatru sa categorisesti o persoana si nici daca ai fi nu ai avea drepul sa vorbesti asa!3.toate fetele care si-au pus silicoane in tate,si substante in buze ar insemna ca sunt cu deficiente mintale,atunci nimeni nu-i normal-,dar lucrurile nu stau asa.tu dacasuferi de ceva anume si trebuie sa faci o operatie pt.a trai nu o facipt.a fi normal si mai bine mori?sau te bucuri de noile inventi pt.a-ti mentine viata si a o continua?asa este si cu "moartea estetica sau contributia estetica"de ce sa nu faci ceva daca se poate? :? vreau sa stiu si eu ce este pt.voi prost la persoana mea,ce fa face sa credeti ca as fi proast?1.nu credeti ca e posibil sa fie o aparenta?2.sa va inselati?3sa ma provocati doar cu astfel de cuv.?4poti sa judeci o persoana inainte de a o cunoaste,fara fapte?si intrebarile ar putea continua!esential este si nu uitati ca toti suntem diferiti si avem gandiri diferite si e normal sa nu se asemene intrepetarile!iar eu sunt sanatoasa fizic cat si mental-acest fapt o denota actele documentele,voi cu ce demonstrati si masurati prostia???????????ok!eu am incercat sa fiu un pic ocupata pt.a nu sta prea mult in fata calculatorului-avand in vedere situatia in care sunt momentan,dar curiozitatea si provocarera voastra nu ma lasa sa nu faca acest lucru.cand as putea foarte bine sa fiu indiferenta si sa nu imi pese sa va dau explicati si nici sa va scriu,daca va purtati asa!cum spune si keizer-daniel munteanu:moartea nu inseamna a nu putea comunica ci a nu putea sa fim intelesi!asa ca trebuie sa ne respectam si acceptam indiferent cum suntem-fiecarecu comportamentul si personalitatea sa-suntem unici si valorosi prin faptul acesta!nu mai exagerati,daca vreti sa nu mai fiu pe forum -spunetim-o si se rezolva,dar nu ma mai jigniti atat ca sunt foarte sensibila ,desi sunt convinsa ca nu trebuie si nu meritati sa ia in considerare vorbele voastre!vreau sa stiu mai concret ce va deranjeaza la mine?dar eu oricum raman aceas fie ca ma acceptati sau nu.chiar nu se poate sa fim amici?si sa comunicam civilizati?vedeti voi ma determinati sa scriu atat .ca ma suparati ,iar eu ma descarc si cu explicati!si chiar nu trebuie sa stau prea mult la calculator

uneori sunteti distractivi,placuti ,iar alteori dracosi!pentru ca nu exista perfectiune,si se compenseaza tot timpul cu alceva,dar trebuie acceptat!si nici daca ar fi totul perfect nu ar fi bine ca ne am plictisi-sa fie totul oksi pers.indentice.....nu credeti?ok!nu ma mai suparati!spunetim direct si e ok,daca vreti sa nu mai fiu pe forum!desi pe mine ma mai bucura si poate in timp chiar e posibil sa ne intalnim toti fata in fata,ar fi interesant nu credeti?vreu sa stiu daniel,daca tu esti din bucuresti?cei din bucuresti ne-am putea intalni!dar nu weekend-ul acesta ,viitor.iar tu bonsai/guru ti-ai indeplini visul sa vezicum se cheama ....sosia??-e corect am un lapsus-(cand cineva se aseamana cu altcineva mai ales daca a murit) lui marlyne monroe rela.bine,bine dar eu sunt eu ea e ea