Originally Posted by keyzer soze:
genial sau mai putin, ce-i mult strica... a fost albastrelul habarnist, badaranul badaran, acum blonda sexy-toanta, sunt curios ce va urma
oricum, buna interpretarea
|
salut,vrei sa-ti zic cea a mai urmat cu mine?mi-am facut ieri augmentare de buze/marire.si dupa interventie si de la anestezic se umfla exagerat-catastofa,dar dupa cateva zile se ajunge la forma dorita.sa ma fi vazut cineva aseara ziceai ca am buze de cal sau cine stie de ce sufar.chiar m-am facut poze,sa am amintire de sperietura pe care am luato in viata mea!si toate aceste schimbari de look-sunt ca imi place sa fiu tot timpul deosebita,iar marirea de buze imi doream de pe acum 2 ani?(nu ca le-as fi avut subtiri-ereau normale,dar mai vroiam un pic de volum).iar pentru faptul ca scriu atat -este ca uneori ma descarc sau ma simt singurica(locuiesc singurica).putin imi pasa de glumele voastre referitor la scenari-sunt glume pe care nu ma intereseaza,iar eu sa fac ceva fara placere nu pot,chiar sa va scriu/daca nu simt acest lucru si sa -mi faca placere!oricum interpretati cum vreti-fiecare are mentalitatea lui!ok!va pupic!