Thread: Lotus
View Single Post
Old 11 Dec 2004, 00:12   #12
K's
Guru

K's

Re: Lotus

Originally Posted by Mala Portugal:
A fost un moment in care marea din filmul asta arata aproape la fel de bine ca cea din Son frere. Se mai si aude or' in filmul romanesc asta e o raritate (sa nu-i spun performanta).
[...]
Tot la capitolul chestii de laudat - piesele Nightlosers . Daca filmul asta mi-a dat v'un fior de la ele mi s-a tras.
Nu numai ca in Son frere (film care m-a plictisit si m-a suprasolicitat pentru ora 21, filmu' 5 al zilei) marea arata & suna mai frumos, dar acolo chiar avea justificare in evolutia personajelor. Aici nu i-am gasit niciuna. Nici asazisului filmat frumos, cu cadre lungi, fixe- dorite cadre de sugestie profunda. My ass, intr-un film cu un scenariu oricum dezlinat si cirpit pe ici pe colo, din care ceea ce iti ramine este un poveste politieneasca plata plus, pentru romaneasca doza de dramatism sec, un orb si un mut. Sau doi orbi si o muta?! Care muta totusi se explica in voice-over. Whatever...
Am exclamat incintata doar la primele acorduri muzicale: "Misto muzica! Dar stai...nu-s Nightlosers?" si la cadrele cu Balcic.