View Single Post
Old 10 Dec 2004, 12:28   #40
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by nume:
"am anulat o intalnire cu un medic pt.ca vroiam sa imi fac augmentare de buze"

Da-ne mai multe detalii , cred ca o sa scriu un scenariu cu tine.

Adevarul este ca sa fii animatoare (a se citi aplaudaca), este un pas inportant in cariera cinematografica. Nu se stie , poate te remarca un regizor important si devii vedeta.
dar ma doare undeva de acest lucru -nu te poti numi vedeta pt cateva activitati ci ani de zile !eu tot ceea ce fac este pt. faptul ca sunt pasionata si imi face mare placere sa l sa particip la evenimente tv,sa pozez sa joc tetru/film-desi sunt foarete sincera nu obisnuiesc sa mint,ci sa spun asa cum stau lucrurile,e normal sa vreau si sa fiu apreciata si nu vreau sa fiu cunoscuta pt a fi vedeta ci sa imi realizez visurile,apoi daca se poate sa fiu actrita de succes cu atat mai bine!dar oricum eu mai incerc aici nu se poate nimic ma duc i n afara,se castiga bine incat sa lucrez si sa fac televiziune/cinematografie costa 1ooo/1400euro pe an si poti sa ii castigi intr-o luna-doua.si chiar vrea cineva din italia de la o agentie sa colaboram,dar eu vroiam aici in tara mea!sau as putea sa ma duc in america!cum acum cateva zile a venit la scoala -ca in fiecare an o agentie care ofera studentilor in an iterminal oportunitatea de amunci pe timpul veri in america,iar pt. pers.din ani terminali sunt 2 programe:1:sa gasim noi postul de lucru-contractul si bani necesari plecari adica 500-650e si ei se ocupa de restul-viza bilet etc.sau2:ne gasesc ei de lucru-un contract o familia ca baybisiter-lucru in familie!deci ramane de vazut totul !numai sa nu imi cheltuiesc eu bani pana atunci,caci ti-am zis ca intentionez sa fac augmentare la buze-eu le am foarte placute senzu si cu volum normala,o forma frumoasa,dar doresc si mai vreau putin volum!tu ce iti doresti?care sunt visele tale?