Originally Posted by Jay:
Stai linistita ... ca iei votul de cea mai colorata forumista... continua sa ne minunezi... cel mai tare ar fi sa existi si in realitate... sunt fanul tau.. marylin...  8) :w00t: 
|
merci!eti foarte dragut si chiar ma bucur ca am si un fan,dar si leonard a fost dragut!astazi chiar am luat o TEAPA foarte mareeeeee!nu inteleg de ce mi-a facuto cineva!m-au chemat aseara sa ma duc animatoare la o emisiune pt revelion cu fete vopsite!trebuia sa ajung la 8 dimineata,si pt.acest lucru a trebuit sa ma scol de la 6.00,sa dau telefoane?(aseara)/mai mult de 10 am dat sa aflu tel tel.si sa aman intalnirea cu o colega pt.ceva anume,am sunat toate colegele de pe fix pe mobil,am anulat o intalnire cu un medic pt.ca vroiam sa imi fac augmentare de buze,am alergat putin sa fiu punctuala(eu fac tot posibilul sa ma tin tot timpul de cuvant,am ajuns la timp am asteptat si au terminat toate fete ca au zis ca au alceva pt.mine pana la aproape 12cand trebuia sa inceapa emisiune!si dupa aceea mi-au zis ca pot sa ma duc acasa ca sunt prea multe fete,si poate ca nici nu aveam inaltimea corespunzatoare!ma durea undeva daca nu faceam toate cele si eram libera,si asta e in domeniul acesta esti refuzat...acceptat,dar a fost straniu,sper sa nu fi facuto intentionat,altfel as mai intelege si la urmatoarea chemare ma mai duc,chiar imi propusesm sa nu mai calc pe acolo,dar ramane de vazut!faza e ca nu am rezolvat nimic pt.azi si trebuie sa platesc tel.fix o groaza la cat am vorbit cu colegele,poate nu ar fi nici vorba de bani cat de farsa pe care m-au facuto!porca miseria!nu sunt deloc seriosi romani si nu apreciaza lucrurile importante!si nu se respecta omul!