Thread: Lotus
View Single Post
Old 08 Dec 2004, 21:49   #1
Mala Portugal
Guru

Mala Portugal

Lotus

Laitmotiv :
Ce ai visat azi noapte? :sick:
Struti :sick:

Lotusul arata bine - filmat frumos, nu doar pe ici pe colo, ci cap coada . A fost un moment in care marea din filmul asta arata aproape la fel de bine ca cea din Son frere . Se mai si aude or' in filmul romanesc asta e o raritate (sa nu-i spun performanta). Sigur , nu exceleaza si daca vrea cineva sa ma contrazica il trimit la filmul vecinilor nostri , Hukkle - ala chiar baga cinematograful in camp. Pentru performantele tehnice aproape ca sunt de iertat Constantin Popescu & restu' alora mici fiindca si-au vandut sufletul carmazanului.

Tot la capitolul chestii de laudat - piesele Nightlosers . Daca filmul asta mi-a dat v'un fior de la ele mi s-a tras.

Partea a doua:
Scenariul - varza iar varza asta inclin sa cred ca e un fel de licenta pohetica a lui Carmazan . Sau poate doar isi baga picioarele cu buna stiinta. Sunt o multime de chestii care nu se leaga / confuze/ tot felu' de sincope logice si de burti inutile. Sunt curioasa ce treaba aveau fetele alea care veneau din Arad cu restu' filmului (banuiesc ca aceeasi legatura pe care o are samuraiul cu povestea din Camera ascunsa).
Iar partea cu adevarat enervanta era voice-overul ala plin de morga care m-a chinuit si la Conturul norilor . Cand o sa scape filmul romanesc de el?