Originally Posted by Ambra Blu:
Originally Posted by europe_east:
Pe de alta parte consider ca un moderator drastic ar trebui sa explice pe undeva regulile pe care le aplica, asa ca sa stim si noi. Asta-i tot.
|
Sint explicate cit de clar se poate printr-un sticky la fiecare sectiune moderata de mine. Mai pe litere de atit nu pot sa v-o spun. Insa cutia mea cu pm-uri va sta la dispozitie pentru reclamatii si lacrimatii, mai ales ca o voce ma intreba mai devreme de ce a disparut nu stiu ce topic.
|
Regulile astea au aparut acolo abia (mult) dupa ce mesajul meu a fost sters. Am trimis un pm lui Emanuel in aceeasi zi. No answer whatsoever. Mesajele tale in care ne spuneai: sa se faca o data sectiunea aia de ca*** (la care acum esti moderator) au fost sterse? Cred ca ar trebui. Cineva a obiectat si la subtitlul sectiunii de Clasic. Vreun raspuns? "Cine va plescai.... va iesi din sala in ordina numerelor de pe tricou". Cum ziceam, probabil lumea aici te stie bine si de-asta te respecta, dar cum sa zic, mie genul asta de limbaj mi se pare, in context, agresiv si batjocoritor si am probleme cu ideea de a trimite pm-uri cuiva care ma insulta.