Originally Posted by europe_east:
Ricutza, lasa-ma te rog sa explic ce s-a intamplat, ca sa nu ziceti cu totii aici ca sunt nerezonabila. Un mesaj al meu a fost sters fara nici o explicatie, absolut nimeni nu a explicat nimic. La cate divagatii s-au facut pe aici, de ce este numai mesajul meu sters? Si mesajul meu era doar un mesaj scurt si in care ziceam ca exprimarea cu "dobitoci" e pur si simplu aiurea. Am venit aici sa vorbesc despre filme. Nu cred ca am vorbit despre altceva. Daca insa va uitati chiar acum la Clasic, la subiectul "subtitlu" sunt inca nenumarate mesaje care bat campii, incluzandu-l pe cel al moderatorului.
Si inca o remarca: Ambra Blu a devenit moderator chiar a doua zi dupa aceasta discutie (coincidenta?) la o sectiune despre care a vorbit cat a putut de rau tot timpul. Vezi subiecte precum Bergman, etc. Mie nu mi se pare ok, dar in fine, se pare ca el are respectul vostru, si probabil pe buna dreptate. Pe de alta parte consider ca un moderator drastic ar trebui sa explice pe undeva regulile pe care le aplica, asa ca sa stim si noi. Asta-i tot. Aceasta pagina este intr-adevar deprimanta prin ce contine si imi pare rau ca am fost cea care s-o incep.
|
intr-adevar n-am fost aici cand s-a intamplat incidentul cu pricina deci nu am foarte multe detalii...
stiu ca AB poate parea drastic, dar in momentul asta lucrurile pe forum au scapat mult de sub control...a fost aiurea ca a inceput cu tine (mai ales ca eu cred ca trebuia sa inceapa cu el), pe de alta parte insa, asta e mai putin important...conteaza cum se vor desfasura discutiile de acum incolo...iar daca tu o sa raspunzi la subiect, nu o sa-ti stearga nimeni nici un mesaj...asta ti-o garantez eu!