View Single Post
Old 05 Dec 2004, 22:56   #98
europe_east
Guru

europe_east

Ricutza, lasa-ma te rog sa explic ce s-a intamplat, ca sa nu ziceti cu totii aici ca sunt nerezonabila. Un mesaj al meu a fost sters fara nici o explicatie, absolut nimeni nu a explicat nimic. La cate divagatii s-au facut pe aici, de ce este numai mesajul meu sters? Si mesajul meu era doar un mesaj scurt si in care ziceam ca exprimarea cu "dobitoci" e pur si simplu aiurea. Am venit aici sa vorbesc despre filme. Nu cred ca am vorbit despre altceva. Daca insa va uitati chiar acum la Clasic, la subiectul "subtitlu" sunt inca nenumarate mesaje care bat campii, incluzandu-l pe cel al moderatorului.

Si inca o remarca: Ambra Blu a devenit moderator chiar a doua zi dupa aceasta discutie (coincidenta?) la o sectiune despre care a vorbit cat a putut de rau tot timpul. Vezi subiecte precum Bergman, etc. Mie nu mi se pare ok, dar in fine, se pare ca el are respectul vostru, si probabil pe buna dreptate. Pe de alta parte consider ca un moderator drastic ar trebui sa explice pe undeva regulile pe care le aplica, asa ca sa stim si noi. Asta-i tot. Aceasta pagina este intr-adevar deprimanta prin ce contine si imi pare rau ca am fost cea care s-o incep.
europe_east is offline   Reply With Quote sendpm.gif