View Single Post
Old 05 Dec 2004, 17:29   #29
Kane
Novice

Kane

Originally Posted by nume:
Avem un idiot printre noi : Kane , alias Andrei Ghergic, care nu numai ca injura ca ultimul suporter (incerc sa fiu delicat) in mp dar are timpul , rabdarea si indemanarea (wow!!!) sa trimeata si mail-uri cu acelasi continut.
Tristule ! :lol:

Imi recunosc defectul ca atunci cand sunt provocat de imbecili nu am intelepciunea sa-i ignor. Surprinzator, vad ca si tu ai timp sa te uiti pe profilul meu, deci sunt sigutr ca ai cel putin la fel de mult timp de pierdut ca si mine, mai ales ca tot timpul raspunzi atat de repede. Nu vad de ce nu te-as injura ca pe catastrofa ce esti atata timp cat fara sa te provoc personal ai nesimtirea sa-mi spui sa tac din gura. Si da sunt in general trist, dar as fi si mai trist daca n-ar fi atata prostie de care sa rad.

Si keyser, pana nu vei vedea toate filmele facute vreodata e cam greu sa definesti un ignorant. Poti sa spui despre mine ca am gusturi proaste, cum si eu pot spune acelasi lucru despre cineva care apara kill bill, dar un ignorant e un cuvant cam greu, atata timp cat tu nici nu stii ce filme am vazut eu. Iar atata vreme cat cuiva ii place atat de mult kb sunt destul de sigur ca nu conteaza cat de multe filme a vazut si cat de bune sunt ele de fapt pentru ca oricum n-are capacitatea critica de a aprecia vreun film la justa valoare.