Originally Posted by keyzer soze:
:lol:
cu siguranta europe-east nu a incercat sa faca aici un loc pentru o 'critica a criticii lui keyzer soze'
|
Nu, ce am incercat sa fac a fost sa incit la o discutie, dat fiind ca tot citind mesajele alea simteam nevoia sa comentez. Si am si facut-o, nu-i asa, prin mp. Si cum pareau sa fie mai multi care au facut acelasi lucru, de-asta am ales sa deschid subiectul. Totusi cred Keyzer ca noi - adica cei care aleg sa faca aceste comentarii aici- ar trebui sa pastram modestia cuvenita si sa nu ne-o luam in cap cu ce cool suntem noi. Korben are dreptate, pe un Forum individualismul excesiv e relativ nelalocul lui, zic eu. Una peste alta, am vazut The Cook The Thief si mi s-a parut extraordinar!!! Se pare ca Michael Nyman face muzica la multe din filmele lui Greenaway... Cat despre pictura, nu stiu cat ma pricep, dar mie filmul mi-a amintit de un alt film care se chema Caravaggio... Si metafora in filmul asta fiind: consumam tot ce apucam? totul trece prin stomac? Sau care este metafora? Filmul mi s-a parut si emotionant prin povestea de amor...