1. Mda...ai dreptate doar ca nu am realizat ca acolo se discuta despre Atlantis...si nici acum nu cred asta. Chiar nu inteleg ce au unii de aici cu noile thread-uri. Va e frica ca mor cele vechi la care tineti asa mult.
2. Am vazut destule episoade din SG1 ca sa nu ma leg de treaba cu genele si nici nu am comentat asta. Ceea ce spuneam eu e ca aparitia "intamplatoare" a acelui pilot care se asaza pe scaun si gata el este "alesul" mi se pare penibila. Chiar puteau sa faca o intriga mai buna.
3. Nici nu ma leg de treaba cu limbile...era mai naspa sa-i vedem pe-acolo cum scot fiecare cate un "universal translator" si se uita pe el de cate ori incearca sa comunice cu alieni...dar sa vad o echipa de soldati mutand cutii intr-un decor cu beculete, ordinele si discursurile "mobilizatoare". Si chiar nu puteau sa angajeze decat make-up artist-ul lui Marlin Manson?
Nu am incercat sa dau un verdict cum spui tu dar cred ca sunt in masura sa-mi spun parerea nu doar sa-mi placa sau nu. Daca nu ai observat chiar asteptam un raspuns care sa ma convinga sa-i mai dau o sansa acestui serial. Tu nu ai reusit.
Cand ma uit la acest serial mi se pare ca vad un sf antic. Pe langa nivelul la care a ajuns SG1 acest Atlantis mi-a dat acelasi feeling ca si cum asi urmari un episod din prima serie StarTrek dupa unul din cele mai noi. Oamenii astia chiar nu stiu sa foloseasca experienta acumulata la realizarea atator serii SG1?
St torusi nu mi-ai spus parerea ta referitor la calitatea lui Atlantis fata de SG1. Care este?
|