Originally Posted by keyzer soze:
Godsend
@Kane: ai c**** bai baiatule, sa sustii asa ceva pe un forum patronat spiritual de Tarantino  . Mai ramane sa-i mai dai cap in cap pe lars si pe wkw... Apreciez dizidenta, though
|
Bai Keyser, oi fi tu prieten cu Adi, dar cam faci pe desteptul cu mine. Nu cred ca ma stii atat de bine cat sa-mi vorbesti de sus. Asa ca ia putina distanta. Si cat priveste Kil Bill e o porcarie si o mizerie care nu poate fi aparata nicicum. Mi-a placut cam tot ce a facut Tarantino prin anii 90, dar asta e dincolo de orice adjectiv. Prima parte a fost pe atat de scarboasa pe cat a fost a doua de puerila. Amandoua au fost inutile, iar pe cei care au indecenta de a apara toata violenta gratuita a filmului asta nu-i pot considera decat niste desensibilizati. Von Trier nu e departe. Si ala e un increzut, dar macar el poate avea scuza ca a fost asa dinainte de a ajunge celebru. WKW n-am vazut si nici nu sunt interesat de asiatici. Am invatat de la Borges ca cei care vor sa devina spirite universale ajung niste sterili.