View Single Post
Old 03 Dec 2004, 21:56   #10
Kane
Novice

Kane

Originally Posted by keyzer soze:
Godsend

@Kane: ai c**** bai baiatule, sa sustii asa ceva pe un forum patronat spiritual de Tarantino . Mai ramane sa-i mai dai cap in cap pe lars si pe wkw... Apreciez dizidenta, though

Bai Keyser, oi fi tu prieten cu Adi, dar cam faci pe desteptul cu mine. Nu cred ca ma stii atat de bine cat sa-mi vorbesti de sus. Asa ca ia putina distanta. Si cat priveste Kil Bill e o porcarie si o mizerie care nu poate fi aparata nicicum. Mi-a placut cam tot ce a facut Tarantino prin anii 90, dar asta e dincolo de orice adjectiv. Prima parte a fost pe atat de scarboasa pe cat a fost a doua de puerila. Amandoua au fost inutile, iar pe cei care au indecenta de a apara toata violenta gratuita a filmului asta nu-i pot considera decat niste desensibilizati. Von Trier nu e departe. Si ala e un increzut, dar macar el poate avea scuza ca a fost asa dinainte de a ajunge celebru. WKW n-am vazut si nici nu sunt interesat de asiatici. Am invatat de la Borges ca cei care vor sa devina spirite universale ajung niste sterili.