Originally Posted by capitain:
mi se pare ok formatul revistei de acum, avand in vedere ca e gratis!
insa, ca o persoana cinefila (ca sa nu ma auto-proclam peroana cineasta) - simt nevoia de mai multe informatii despre cinema, in general - nu 90% box office - adica mi-ar placea foarte mult sa pot cumpara o revista lunara de specialitate, groasa, plina de informatii, imagini...va mai amintiti almanahurile Cinema? nu mai sunt actuale, dar tot imi place sa mai rasfoiesc cateva dintre ele - putinele pe care l-am luat de la anticariate. in ele scriau toti criticii din perioada respectiva, critici de care noi nu ducem lipsa!
lansez un apel catre toti cei care apreciaza revista cinemagia, catre cei care respira film: sa facem o revista complexa de cinema! meritam!
|
frumoasa intiativa, dar perdanta din start...
cate reviste de arta avem? 1. adik 'Idea' (sustinuta fanatic si impotriva pietii de admirabilii baieti din cluj), pen ca 'artelier' a falimentat dupa cateva numere...
si cate reviste de arhitectura? 2. 'arhitectura' si 'arhitext design', ambele cu grave carente de distributie si cu retururi jenante (mai sunt si alte maculaturi, cam de calitatea Cinemagiei, ca sa aveti un termen de comparatie nefericit)
sau de fotografie???...
Romanul e un mitocan caruia i se rupe de cultura, asta-i adevarul. Poti sa-idai si moca o revista, ca tot nu o citeste, d'apai sa-i mai ceri si bani...
Cred ca singura modalitate viabila (si cat de cat profitabila) de a pune pe picioare o revista de cinema ar fi www-ul! Dar cu articole originale, in exclusivitate, nu ca pe liternet...