Originally Posted by Serghei:
3.Exemplele pe care le dati de arta vizuala nu numai ca nu au nici o valoare dar au si tendinta de a irita(fiind niste chestii pseudo-intelectuale cum le zice Korben) si asta pt. ca Comedia si arta vizuala sunt doua lucruri eterogene.Probabil ai vazut prin carti sau la un muzeu picturi,la cate dintre ele ai ras?
Si vorbind in general,e bun ceea ce iti place tie,restul e vorbarie goala si snobism.
|
Serghei, ca sa incep cu ultima chestie zisa de tine: sunt de acord cu tine ca e bun ce iti place tie, dar daca ne-am rezuma doar la "mie imi/nu imi place" , unde am ajunge? Recunosc ca eu probabil n-am cultura ta in materie de filme, dar vreau si eu sa imi dati niste argumente mai clare pentru opiniile voastre (mai ales cele despre vizualul din filmele Fratilor). Banuiesc ca opiniile voastre sunt obiective si nu bazate doar pe faptul ca nu va plac filmele intelectuale pentru ca asa sunteti voi. Si concrete daca se poate. Eu recunosc ca filmele fratilor Coen au o doza de intelectual in ele, care mie imi place, food for thought, cum zice romanul... dar n-am priceput treaba cu pseudo-intelectualismul... Ca sa poti judeca ceva drept pseudo-intelectual, trebuie sa fii tu insuti un intelectual... (ceea ce eu nu ma consider: vezi definitia lui Plesu pentru intelectual: un om care gaseste ce sa spuna cu oricine si oriunde, si cu vanzatoarea din piata si cu laureatii Nobel... restul, zice Plesu, sunt profesori...) Poate voi sunteti asta. Da' vreau si eu un exemplu de ceva intelectual atunci. In Film.
Cat priveste ce ai zis inainte: exemplele de vizual date de mine nu sunt din comedii. Fargo nu e o comedie... Asa ca, mi se pare mie sau le-ai amestecat? Explain, please.
p.s. daca voi considerati asta vorbaraie goala, foarte bine atunci, sa gasim un alt subiect. Dar parca mi-ar placea sa faca cineva un knock-out cu argumente daca se poate, fie intr-o directie fie in alta.