Thread: 2046
View Single Post
Old 26 Nov 2004, 15:04   #23
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by KORBEN:
si cum dracu sa o parasesti pe bai ling????
gagica arat de milioane, ii face discount, o mai si cheama ling....

aici m-a pierdut 2046 care e doar un film, a devarat extrem de frumos, estetizat si cosmetizat si invaluitor (secventa cu fumul de tigra m-a lasat lat de admiratie) dar nu l-as categorisi drept capodopera

La 1 am ris.
La 2 nu sint de acord. Mie ITMFL mi s-a parut un film dragut, estetic, blax3 care trebuia impins cu caruciorul - au facut-o fanii, critica, etc - catre statia cap-opera, desi, eu, unul, il vad mai degraba cap-linie. 2046 este cap-bucla, persistent yet fleeting. Cind l-am vazut, m-am simtit ca-n Parazitii: mi-a fugit punctul de fuga, da' nu de plictis, ci, pur si simplu, ca un film mai incarcat ca asta n-am mai vazut de mult: are lascivitatea albumului Zen al lui DJ Krush, futurismul aseptic, dar subminat de doua trei grade celsius din albumul Jaku, totul rafinat, stilizat, decantat, si asa supraversiv cum numai femeile lui pot fi. Credeam ca temporalitatea exclude si face sa expire erotismul (si in sensul larg, al conventiilor, ce a fost in anii 40 erotic, si ce va fi in 2040, etc), dar in filmul asta, combinatia a fost ravissante, pula mea.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif