Cu riscul de a mai scrie ceva imbecil, as continua aprecierile lui Korben: si eu ma asteptam ca sa existe aici cineva care sa impace spiritele, sa scrie o vorba doua de bun simt si de explicatii, sa explice noile regulamente, etc. Si desi unii socotesc dialogul imposibil, eu tin sa zic ca exista de fapt o comunitate aici, sau mai bine zis niste personalitati interesante: Mie imi plac Korben, Mala, Zizi, Jay, Benny... asta ca sa nu pomenesc de my all time favorites, Keyser si Egon. Are fiecare ceva cool si unic... cine e la fel de lapidar ca Benny? Si cine are umorul ala acid a la Zizi? Sau Mala. Sau Korben, care desi lapidar, da, cu umor, o imensa cantitate de informatii interesante despre film. Sau cine e la fel de cumsecade ca Cherry? Si inca n-am pomenit pe toata lumea cool. Nu va dati voi seama totusi ca exista ceva aici. Chiar si "the axis of evil"

are caracteristici interesante, si, de ce nu, de apreciat! Si ceea ce e cel mai interesant este ca, in opinia mea, "dialogurile" voastre de pe Clasic sau de prin alte parti sunt mai putin interesante decat monologurile lui Keyser!!! Asa ca... tot raul spre bine! Oricum, numai bine, si sper sa va revad cu energie prin alte sectiuni ale Forumului mai putin imbecile.