Originally Posted by pepe:
Nu cred ca niste maruntish ca voi isi poate da cu parearea despre un festival de film: in afara de propriul meci de retragere n-ati putea organiza nimic, iar desptre filme facute n-are rost sa va rasucesc cutitul in rana...
Va intrebati despre rostul cardurilor: ele exista tocmai pentru a impedica intratrea in sala a fursecarilor cinematografici.
|
eu zic sa nu-ti dai cu parerea despre noi pt ca nu stii cu cine stai de vorba. ai habar cine sunt eu, de pilda, si cate festivaluri d-astea varzuite ca al vostru am vazut pana acum? iti raspund la partea a doua: nici unul. si, mai ales nici unul, in care tupeul si nesimtirea organizatorilor sa atinga asemenea cote. adica, dupa ce ca sunteti vai de capul vostru, mai aveti si obrazul de 50 cm. sa spuneti ca voi faceti "festival" acolo? va zic eu ce faceti, furt de bani, pe fata...care bani, nici nu sunt asa de multi cum ati vrea voi, pt ati cam luat teapa cu numarul covarsitor de mic de inscrieri, sponsori si carduri vandute. iar daca "patronul" georgescu, maestrul frustrarilor de toate tipurile, si companionul lui , mama si tata ratatilor, chisu, baga conferinte de presa la care practic se apuca sa injure presa si in general, alte pareri critice venite din diverse directii, asta nu face decat sa va dovedeasca dobitocenia. hai, acum, marsh, la loc in gaura de unde ai iesit, mai linge niste funduri si resturi de ciolane pe altundeva, *oitza mica.