View Single Post
Old 22 Nov 2004, 05:36   #1
silver_boy
Guru

silver_boy

Cea mai penibila faza ....cea mai inspirata replica

Prima parte a titlului se refera la o fazele penibile care ne-au fost dat sa le traim .Un soi de "exorcism" al propriilor penibilitati si un exercitiu de sinceritate .Intamplarile reale , personale, autentice -
A doua parte se refera la replicile inspirate pe care le-am auzit fiind de fatza sau care ne-a fost dat sa le dam sau sa le primim .
ma "exorcizez" eu primul.

1. Prin 2000 cam pe vremea asta, ( bucuros ca nu venise sfarsitul lumii ) am iesit si eu pe centru sa beau o bere ...(Faza se intampla intr-un orashel de provincie )...Afara cancer , eu mergeam repede ..La un moment dat trec pe langa vitrinile unui bar ( se deschisese de curand , nu intrasem niciodata)....si cu coada ochiului zaresc doi amici stand la o masa si facandu-mi semn cu mana sa intru ..Urc in fuga treptele si intru in ....geam. Pur si simplu era atat de curata vitrina aia incat am zis ca de fapt acolo nu e geam ci intrarea .... Nu era .Fratzilor tot ce pot sa va zic e ca e una dintre cele mai naspha senzatii din lume .In primele secunde n-am inteles ce se intampla ...Aia picasera realmente cu scaunele de ras ....Am spart geamul , din fericire numai cu genunchiul ...Din nefericire mi-am spart si nasu ...Si astia aveau sa-mi povesteasca ca , iesind afara au vazut amprenta lui si aburul respiratziei imprimate pe sticla (uite asa pot sa zic cu mana pe inimia ca am fost si eu pe "sticla")....Evident ca in secunda 2 ...am fugit ...Am luato chiampaur printre blocuri si am intrat intr-un imobil sa-mi stapanesc bataile inimii , iresponsabilitatea ,si sa evaluez daca mai am mecla ..cap ..trunchi ...Am fumat o tzigara si direct acasa unde n-am mai iesit afara vreo saptamana.

La replici : Eram la Oficiu postal in sect 6 ..coada alea -alea ....Stau de-mi vine rau ...Si nu stiu ce-i zic lu functionara ....Si aia imi raspunde cu draci ..si-o intreb : "Ce doamna, sunteti nervoasa?" ea privindu-ma cu tupeu " Da ..Sunt "...la care eu imediat ai de ce nu va inscrieti in circuitul K1?Au nevoie de oameni nervosi acolo. Si in plus se castiga si mai bine !"-...Aia din spatele meu au inceput sa rada ....
silver_boy is offline   Reply With Quote sendpm.gif