View Single Post
Old 18 Nov 2004, 12:42   #39
BeNnY
Guru

BeNnY

Originally Posted by keyzer soze:
Originally Posted by BeNnY:
Mesajele lui keyser sunt off-topic! Si daca nu ii raspundea AB inainte si le stergea direct, atunci da, nu era frumos. Da' daca l-a lamurit, acum poate sa le stearga.

si daca scriem ca sa stergem unde ajungem? ca asa vorbim pe yahoo messenger mai on-topic decat pe forum
si de ce dreq sa le stergem? sunt prea multe mesje si nu le suporta serveru'? sa stergem atunci toate aberatiile din 'cafenea', unde cu totii aiurim cu gratie... sau monstruozitatile alea de la 'noi despre film'.
'iconoclast'-ul este intr-adevar singurul topic unde se discuta despre Film, nu despre basinile pe care le visati voi noaptea! si chiar daca sunt post-uri idioate la 'iconoclast', who cares?... pe cine nu intereseaza, sa nu le citeasca

ps: in any case, nu ar trebui sa ciripesti la capitolul 'off-topic', prichindelule... in ultimul timp tu marchezi numai pe langa :sick:

Vezi primele mele mesaje pls, thx. Se tine cont doar de regulile care vor ei sa le aplice, in schimb noi trebuie sa ne conformam cu regulamentul lor de cacat. Hai sa facem si noi un regulament pentru moderatori! :w00t:

(eu cand zic moderatori ma gandesc exclusiv la Emanuel, nu si la AB sau daniel)