Korben, nu stiu exact la ce te referi cand zici 'tipic'. Dar uite ca am gasit pe aceeasi condica (Leonard, nu pretind ca asta e un 'topic', e pur si simplu doar o reclamatie!) un mesaj al Ricutzei care spunea exact acelasi lucru: ca un mesaj al ei a fost pur si simplu sters pentru ca asa a cerut Ambra Blu - a se vedea mai jos reclamatia 'In the garden of Weeden'. Cazul ei a fost mai fericit: un moderator a gasit de cuviinta sa ii trimeata un mesaj de explicatii. Eu nu sunt decat de putin timp aici si nu ma consider un membru de baza al Forumului pentru ca nu am postat decat o parere doua ici-colo, si in general mai degraba intrebari. Dar din cat am citit pana acum mi se pare ca Ricutza era!! Si tot degeaba, se pare. Motivul pentru care bantui acest Forum si nu altele, precum Imdb-ul, este pentru ca acest Forum are mai putini aderenti si prin urmare poate avea loc o discutie. Ocazional, se mai gasesc si postari cu miez. Dar ce s-a intamplat mi se pare de necrezut si mi se pare ca pune sub semnul intrebarii tot ce se intampla aici. Supravietuind printre injuraturi - ar fi o eticheta buna. Si inchizand ochii la nesimtire.
|