wow, :o am parasit locul asta lasand in urma doar 2 raspunsuri si o regasesc trecand la pagina 2 . Deci deranjeaza pe mai multa lume...Benny te acuz de partinire si subiectivism "moderatorul.....asa cum un politist poate sa impuste un suspect care indreapta arma inspre el, in cap sau in umar , picior''.... Unde asta , la new york poate.Aici trebuie sa someze de 3 ori , sa traga in plan vertical si abia dupa, daca nu e beat si-l ajuta carpatiul din 78 poate sa traga. Daca e asa cum spui tu ar trebui sterse 90% din mesajele de pe cinemagia.Mie mi s-au sters unele mesaje (2 la nr. care aveau direct legatura cu subiectul).In plus dl. ab(e mascul din cate stiu eu), si-a sters singur unele mess., dandu-si seama ca nu-l avantajau (asta e dreptul fiecaruia sa faca ce vrea CU ALE LUI). Eu am impresia ca nu e "moderator'' doar acolo. M-am uitat la faq, uitati-va si voi la intrebarea "cum pot sa devin moderator?". Propuneti si voi sa deveniti asa ceva, ma refer la astia care au vechime pe aici, sunt curios daca se intampla. Mie nu-mi mai ramane decat sa-mi imaginez un harciog urat , care citeste mess. de aici si se amuza copios, dupa care reintra in coltul lui intunecos si rece.
|