Rent-a-Friend, atentia mea era distribuita periferic, si tot ce era pe ecran se intimpla intr-un blind spot (baietii cu dictionare de psihologie vor intelege). Am rinjit la parodierea acelor soap operass. Am ris la chinezii cu sepci galbene, rezultatul extinderii afacerii cu prietenii de imprumut pina in Asia, si cam atit.
Sea of Silence: film misto, natural, slice of life cum in the cut. Frumos cind fetita vrea sa divorteze de Dumnezeu, iar taxu bea si ii pune pe copii sa isi aduca mama acasa, strigind in gara dupa ea. Deloc original filmul, si pe fata comparatia intre dramele universale, cu oamenii care paseau pe luna, si cele domestice, cu tatal alcoolic -insa nu prins captiv doar in ipostaza asta - fetita gindicioasa si mama eroina. Momentele de tensiune sint bagate cam ca in reteta, ca trebuia sa apara la un moment dat, dar nu cerute neaparat de film. Am gasit perfect justificabil comportamentul tatalui, al mamei si al fetitei care il invelea pe Isus sa nu raceasca. I was sort of riveted by this film. I wouldn't burn it onto a cd, tho.
Coolhand Luke
|