Thread: Musicals
View Single Post
Old 15 Nov 2004, 21:46   #86
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by nume:
"ma intreb daca esti chiar tampit sau este afisarea unei fatade de bucurestean umflat de propria infatuare tembeloida.
ca te scufunzi in apele neputintei cu toata insula ta de incapabili bucuresteni !
si du-te si inhaleaza aerul basit al urbei tale adorate. te rog, nu vreau sa-mi pierd timpul cu un asemenea dulau de oras mare care"........ S-ar putea sa calci multi pe bombeuri cu afirmatiile astea, faptul ca esti din provincie sau capitala nu conteaza, asta nu confera posturilor tale un plus calitativ....

mai, nume, tu vezi ca ma superi... si kestia cea mai tare e ca nici n-am ajuns sa te cunosc. nici macar nu esti atent ca VORBEAM DESPRE KORBEN, care s-a jucat cu rabdarile mele in ultima vreme si a reusit sa nascoceasca cea mai aberanta idee pe care-am citit-o de cand sunt pe forumul asta: ca (sintetizand, deloc fortat, zic eu) fiind dintr-o urbe mare, esti sensibil si profund, iar daca vii dintr-o provincie maritima (cum a reusit sa gafeze acelasi individ - deh, probabil ca pt el, bucurestean sofisticat, harta romaniei nu prea are importanta) esti un biet pestisor care pica in ocean. nu critic bucurestiul, ci felul in care adolescentul asta priveste lucrurile!

NU am absolut nimic cu bucurestenii: crede-ma, am cunoscut chiar weekendu' asta un forumist bucurestean extrem de simpatic... colegii mei de la facultate care vin din bucuresti sunt cei mai de treaba.

dar nu inteleg, la urma urmei, de ce va impietez orasul cu asemenea afirmatii: bucurestiul este cel mai mare oras din romania, deci nu este logic sa contina si cei mai multi cretini ?? cred ca daca ai lua cretinii din bucuresti (in adevaratul sens al cuvantului), ai fi capabil sa formezi un oras de 2 ori mai mare decat tulcea.

la fel si despre intelectuali, de altfel... deci, care-i problema ? (serios, n-o spun cu nici o urma de ironie)