Originally Posted by grig:
Originally Posted by EgoN:
frate, eu nu ard tzeava de net ca sa iti tin tie lectii de politica externa. intre timp poate afli si tu ce-i aia democratie, totalitarism si terorism. hai, fuguta la scoala, ca a sunat clopotelul!
|
hai sa fim seriosi, chiar asa grijului esti cu tzeava ta? sau mai degraba cu neuronul,.. zi ca pe el nu vrei sa il stresezi si gata,.. te intelegem cu totii... democratie? tu inca nu ai vazut ce e in state? aia numesti tu democratie? cum is indocrinati cu televizorul si minititi si manipulati? am stat de vorba cu un american venit aici. habar nu avea de ce se intampla in lume. a deschis si el un euro-news si mi-a zis ca la ei nu le da stirile pe care le vedem noi. nu avea idee de kosovo, irak, bombardamente,..nimic. el era convins ca americani fac o treaba super democratica, lupta pt libertate, etc !!!! si astea le-am auzit cu urechile mele , nu din auzite si nu am nici un motiv sa va zic voua bull-shituri - vorba aia, sa nu ard degeaba tzava de net... acuma hai ca ma obligi: oricat stai pe net si bati din taste,... in ciuda a ce ti-a zis cineva probabil (ca de capu tau nu cred ca te-ai prins tu), tzeava de net nu o sa se arda,... oricat o sa stai pe ea,.. ok? asa ca simte-te liber sa te exprimi,.... tzeava ta e in siguranta,.. orice prostii ai mai zice nu se va arde!!!! okay?
iar cu faza cu ' fugutza la scoala' eu zic sa te abti ca nu am supt de la aceeasi tzatza ,ok? stai cuminte in banca ta si veziti de posturile tale 'democratice'.
da' inainte sa imi sune clopotzelul, hai ca iti mai zic una ca sa te potolesti: unul dintre principiile de baza ale democratiei (aia pe care tu o susti sus si tare) este ca poti sa faci ce vrei cat timp nu deranjezi pe ala de langa tine. asa ca respecta-ti principiile si nu ma trimite pe mine la scoala. ti-as zice si eu cateva, dar nu imi permit,.. oricum, daca stau sa calculez anii mei de scoala sunt sigur ca voi depasi varsta a multi de aici. si cu toate astea nu mi-am permis sa jignesc pe nimeni. peace
MinRep: nu cred ca are sanse la oscar... la cel mai bun film, regie, scenariu nici vorba..... eu zic ca nici macar nu va fi nominalizat. nici nu are rost, sincer,.. nu e un film artistic,... nu ii e locul acolo !
|
Tu esti, strumfule? Te-ai intors? Hai, nu ne-ntrista.