View Single Post
Old 15 Nov 2004, 15:31   #232
EgoN
Guru

EgoN

America are cea mai frumoasa democratie care a existat si exista pe lumea asta. Germania si Franta cu tot stangismul lor mai au inca de invatat de la americani. (si rezultatul alegerilor democrate ce l-au scos pe Bush castigator e de asemenea o lectie). Ti-e clar? Tu crezi ca un film ca f 9/11 s-ar fi facut in irak?
Mi-e greata de orice forma de stangism care se dezvolta ulterior in totalitarism, mi-e greata de ifosele astea pacifiste venite din partea unor tari ce nu au trait experienta comunismului. (desi Germania a avut fascismul, are o pozitie dincolo de puterea mea de intelegere). Ca e trendy, e cool sa fii political corectness, si care cred ca un regim totalitar nu exista, e utopie cica. M** lor, a fost realitate!
Am prieteni care au fost ziaristi in Irak si care pot oricand confirma ca la nivel de mase irakienii sunt multumiti ca au scapat de un regim dictatorial. Ca unele metode americane nu au fost cele mai reusite, ca au murit oameni si asa mai departe , e infiorator de trist, intr-adevar, dar noi vorbim de o cauza acuma.
Nu numai ca sustin cauza razboiului din Irak sau Afganistan, dar cred ca trebuia intervenit nu numai acolo.
Cu raul nu se poate negocia, asta e un lucru ce ar fi trebuit sa-l fi stiut!
Alta kestie: si cand vorbiti de manipulare, furturi de voturi si asa mai departe eu zic sa va ganditi la clinton care a dat si el o m*** la casa alba si a vuit o tara intreaga . Voi credeti ca america e caracal sau dolheasca ca lucrurile astea sa nu aiba repercusiuni?
Si te rog nu mai fii scenarii de genu "ce ar fi daca America ar ataca Romania" ca ai sa cazi in ridicol.