Originally Posted by herbert:
ALS a desfiintat filmu - clar in formulari, categoric cu masura, slujitor fidel al esteticului, care la "tovarasul hamburger" lipseste....
|
inseamna ca aia care i-au dat tot felu de premii pe la festivale sunt tampiti.
ce fraieri aia le organizeaza, ce juriu de incompetenti si-au facut... nu au stiut ei pe cine sa cheme in juriu. 3 romanasi erau de ajuns !!!!!! ma p*sh pe ce au zis unii si altii. eu am vazut in f9/11 cat il duce capu pe bush - si stai linistita (fata aia cu avatar de desene animate),ca nu pun eu botu la ce zice moore in comentariu. am ochi sa vad de capu meu ce ma intere si urechi sa ascult singur de zice unu si altu. tu crezi ca am nevoie de comentariu sarcastic al lui moore ca sa vad privirea goala a unui om incompetent si depasit de situatie? stai linistita.
oricum, vorbeati pro si contra sadam. nu ma pronuntz,... ca se pare ca nu avea nici arme nici nimic,.. ati pus si voi botu la declaratiile americane. lamuriti-mi in schimb o alta problema: voi cum va explicati legatura dintre 9/11/01 si invazia iracului ?!?!?!??! sunt tare curios, ca eu tot am cautat si nu am gasit nici o legatura (in afara de aberatiile lor)
v-ar conveni ca maine bush sa declare: "am gasit legauri clare intre 9/11 si romania. ei sunt vinovati" si sa intre cu armate si sa puna tzara la pamant doar pt ca lor le trebuie sa zicem aurul din apuseni si .... de fapt nu avem cu ce sa ii tentam, incercam sa dau un exemplu. pro-bush-istilor, v-ar conveni? ati sta cu mainile in sani perfect fericiti cand vin trupe americane peste tine si iti bombardeaza carierul tau pt ca ei aveau 'info' ca acolo e ceva buncar cu arme secrete? va zic: oamenii aia lupta impotriva unei forte de ocupatie !!! ce nu va e clar?