|
imi pare rau daca o sa repet ceva chestii pt ca va zic sincer ca nu am avut rabdare sa citesc intreg threadul:
- chiar credeti ca daca ar apare la noi un film asemanator despre actuala conducere si ce shmenuri fac le-ar scadea popularitatea? cei care au astfel de optiuni politice, in general, sunt mai redusi mintal si nu poti ajunge la ei cu argumente logice. iar cei care inteleg un astfel de film deja nu mai trebuie convinsi, pt ca s-au convins singuri
- mi-a placut la nebunie f9/11 si mi-am pus si eu intrebarea: de ce l-au ma votat americani. raspunsuri posibile: sunt redusi mintali, chiar le place de el, nu le pasa de ce shmenuri mai face, le convine ca america face pe militia globului, pt ca pana la urma lor le merge bine
- nu stiu daca e locul potrivit sa aduc vorba dar am vazut si Bowling for Columbine si acolo nu pot sa spun ca sunt de acord cu viziunea lui Moore. banuiesc ca stiti ca e un film despre problema armelor in sua, in care el zice ca problema este libertatea cu care iti poti lua in sua o arma. parerea mea: tzine de educatie pt ca, din nou, ii consider un popor de redusi si inculti
- sunt tare curios de ce anumite retele de cinema de la noi au refuzat g9/11. alegerile in sua sunt gata,... care-i faza? e pt ca suntem si noi facuti cu ou si cu otzet in f9/11? are ceva de a face cu alegerile de la noi? vor vedea si romanii nostri cum suntem vazuti in lume datorita optiunilor de politica externa a actualei conduceri?
si by the way,.. este primul meu post aici,.. am ales sa postez prima data pe threadul de f9/11 pt ca este un subiect care chiar ma intereseaza.
|