View Single Post
Old 09 Nov 2004, 21:22   #30
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
am ajuns si eu la AKA si pot spune ca mi-a placut foarte mult...imi pare rau ca n-am mai putut ramane in sala sa vad ce avea de spus regizorul...eram curioasa daca a avut ideea de a face un film impartit in 3 inainte de a vedea scenariul, sau dupa...m-a impresionat foarte tare modul in care au fost coordonate ecranele: cum s-a hotarat ce si unde vedem, de unde auzim sunetul, cum sa fie prezentata actiunea astfel incat fiecare ecran sa aduca ceva in plus si s anu repete ceea ce am vazut deja, cum sa fie aranjate astfel incat sa poata fi urmarite toate trei etc. cred ca mi-ar placea mult sa am filmul asta acasa si sa stau s ama tot uit la el si sa inteleg fiecare decizie a regizorului.

la festivalul britanic am vazut si Bodysong care mi-a placut desi inceputul mi s-a parut exagerat...mi s-a parut ca a avut idei destul de interesante, care insa erau strecurate...vedeai o serie de imagini marfa pentru ca apoi sa vezi una sau doua absolut socante....si din asta rezulta tot farmecul filmului...