Nu "in mare parte", korben. Toata povestea era a lui, neschimband decat numele. Si da, n-au fost multi care-au intrebat de split screen (dar au fost destui), iar cei care se tot mirau "wow, si toata e povestea ta. vaaaaai, ce tristi sunt homosexualii, si cum tanjesc ei dupa dragoste" chiar au luat-o putin in freza ("bine, atunci urmatorul meu film o sa fie despre dragoste, ca sa vedeti ca treaba nu sta chiar asa cum spuneti voi"). In rest, film beton. Actori, regizor, montaj, soundtrack fantastic. Tot.
Si orice-ar zice altii, mie chiar mi-a placut Bright Young Things, care a fost tare modern pentru un film de epoca.
Si Pure a fost bunicel. Copilul ala a cam tras dupa el filmul. Si pacat c-a jucat si Keira Knightley, mai afectata ca oricand. Inca nu-mi dau seama de ce fata asta e distribuita in filme si considerata "actrita buna".
To Kill a King... da, si asta a fost bun. Ma rog, eu m-as fi dus la un film cu Tim Roth chiar daca ar fi avut un rol de baiat-care-moare-in-primele-15-secunde-in-scena-de-lupta-care-deschide-filmul.
A, si mi-a mai placut si Death in Gaza. Nu dau note, ca si-asa o sa apuc sa dau destule la scoala.
peseu: Stie cineva cum as putea sa fac rost de Young Adam? Platesc.