Thread: Musicals
View Single Post
Old 03 Nov 2004, 16:24   #55
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by leonard:
Chicago e o maºinã de scos bani ºi premii, nimic mai mult.

masina de scos bani ?... te anunt ca in weekend-ul de deschidere, filmul abia s-a tarat la incasari. atata doar ca a lasat lumea paf, de aceea a reusit sa urce in top 10. si-a strans toata caciula de bani fara sa fie macar o data no1 in topul BO-ului, ci treptat, imi permit sa spun chiar selectandu-si publicul. iar in ceea ce priveste faza cu kitsch-ul, probabil ca daca l-ai fi citit pe ALS, ai fi vazut ca 'kitsch'-ul poate fi privit ca o categorie estetica, unde poti incadra si melodramele lui almodovar si 'moulin rouge'. in 'chicago', kitsch-ul e voit, bineinteles.

@KORBEN

ti-am revazut citatul si am realizat ca este pur subiectivism: nu te prinde, nu are greutate, nu este sparkling, etc. nimic care sa-mi zdruncine convingerea ca 'chicago' este o capodopera a miscarii si sarmului music-hall-ului tipic american al anilor '50-'60.

gandeste-te ca altii ar putea sa-ti spuna exact pe dos, ca i-a prins, ca i-a oncantat, ca au cantat odata cu actorii in sala. fara sa fie neaparata nevoie sa se justifice. ce ai scris tu aici a fost pur si simplu parerea ta legata de film.