View Single Post
Old 02 Nov 2004, 18:40   #83
Nae
Dead Man Walking

Nae

Send a message via Yahoo to Nae
sa ma ajute dumnezeu sa nu trec peste ele... nu vreau sa te agresez pe tine nume, nu, in nici un fel. te respect, si fiecare opinie este binevenita dupa mine... dar nu vreau sa ajung ceva mai batran, lipsit de elan si de forta, dezamagit, si cu un viitor fara nici un fel de deschidere... stiu ca sansele sunt mari sa nu ajung cineva care sa schimbe lumea, sa revolutioneze totul, dar o sa incerc cand o sa am sansa, si daca nu o sa-mi iasa, macar o sa stiu sa ma retrag, sa-i las pe aia mai talentati si mai destepti sa-si arate potentialurile. eu o sa stau in spate si o sa incurajez, pentru ca numai ca eu am dat cu capu' de pereti, nu inseamna ca toti o vor face, si numai pentru ca eu am esuat, nu o sa sper ca toti ceilalti sa o faca la fel...
cam atat despre asta... si nume, numai ca sa-ti mai aduc o data aminte... asta-i diferanta si problema intre generatiile care fac acuma filme in romania... cei tineri n-au loc de toti babalacii... tu injuri la sergiulica, si nu te uiti in oglinda? pacat.
hai ca acuma m-am deprimat.
Nae is offline   Reply With Quote sendpm.gif