Originally Posted by KORBEN:
@notorius
de ce este chicago un jeg
pentru ca nu sunt decat 2 lucruri care mi-au placut
dansu general din inchisoare (gratii, femei dezlantuite) si melodia de final care e din alt film
pentru ca nu are vlaga...se zbuciuma, se canta (prost as zice da nu-s expert) da ... in van
pentru ca nu te prinde... lipsa totala de exuberanta sau greutate
pentru ca in momentele vesele tinde sa fie debilutz si penibilutz
pentru ca e filmat banal
pentru ca se vrea a fi in maniera unei epoci da nu reuseste
si nci nu are vreun pic de inovatie...
|
KORBEN draga, vad ca te asteptai la un film artistic, sau mai bine zis ceva iconoclast-muzical...
ma intreb unde si cum l-ai vazut. daca ai stat acasa pe un scaun subred si inconfortabil si l-ai vazut pe un monitor mic cu un defect color, fara boxe, atunci sa stii ca nu ma mira ce-ai scris... daca l-ai vazut intr-un cinema cu dollby digital (sau ce-o fi), cu proiectie impecabila si cu scaune confortabile, atunci as-i crede ca ai un defect la ochi si la urechi...
numai asa ca sa-ti explic. filmul asta nu a fost gandit sa te faca sa-ti pui mintea la lucru... it's simply show-biz... american ce-i drept, si cum stiu de dragostea ta fata de ei, nu m-ar mira ca de la inceput ai avut o reactie negativa fata de chicago....
mie mi-a placut desi din multe punte de vedere sunt de acord cu tine KORBEN... banal, naiv, lipsit de inovatie etc etc... dar eu m-am dus sa 'be entertained', and damn, I'VE BEEN ENTERTAINED!!!!