un film, din care sa ramai cu o 'stare' toata viata este FOARTE rar... si chestia asta nu o poti aplica la fiecare individ. fiecare retine altceva, pe fiecare il atinge al punct de vedere, si fiecare in felul lui ramane cu CEVA dint-un film. dar da, poate ramane numai cu o impresie proasta pentru cateva momente, sau cu cateva imagini pentru toata viata...
vorbesti de herzog nume, si am vazut ce-ai scris la icoloclast... am vazut si eu cateva... pe mine nu m-au atins. da, poate ca kinski este genial, dar se joaca numai pe el, in diferite momente din viata lui... inafara de momentul din fizcaraldo cu vaporu' (adica cu ala pe munte, si la sfarsit cu toata opera pe vas) nu pot spune ca am ramas cu mult din ele... m-a atins, asta da, dar acuma nu mai am din el nimic in mine... pot spune ca a fost un film bun pentru ca m-a atins positiv atunci, dar ca a trecut nu inseamna ca-l consider prost acum.
si asa, numai ca sa nu deviam de pe topic si sa fim dati afara sau injurati de altii, si la italiencele... am ramas si acuma cu cateva stari din film, cu secvente si cu emotia pe care mi-a dat-o filmul... daca tu nu ai ramas, pacat. sper insa ca te-a atins macar un pic in timpul vizionarii, pentru ca daca a facut-o, atunci nu poti zica ca a fost un film prost...
atat.
|