Filmul este unul bun ... nu foarte, foarte bun dar bun ... in locul lui Serje ... mi-ar fi rushine sa ma mai prezint pe marile ecrane cu subiecte de toata jena ...
Plusuri:
- muzica...
- personajele ... Nicodim cu ochiul lui :lol: mi-a placut shi all the bad guys...
- povestea - kre s-a dovedit a fi foarte previzibila la inceput shi in final foarte imprevizibila... m-a surprins intr-un mod placut.
- regia a fost new age in ceea ce priveste cinematografia romaneasca shi chiar mi-a placut tot ceea ce a facut Catalin cu filmul.
Kitty -

- limbajul / dialogurile /
- "lunga prestatzie" a lui catalin Saizescu in calitate de angajat al unei benzinarii kre "gets a cap in his ass!"
- finalul
Minusuri:
- sunetul in primele 15 minute in kre ma chinuiam sa descifrez cum ii cheama pe "protagonishti" ...
- reclama la Tuborg, Collins shi OMV ("hai mah baga benzina de la OMV k am auzit k ashtia's buni ... :sick: ")
- cascadoriile trupelor speciale
- scena cu Badea shi Kitty in mashina kre trec pe langa tziganul cu pitbull in bratze este clar copiata dupa SNATCH (throwing the milk out the window) - asta mi s-a parut penibil de evident ... secventza este prezentata atat din punctul de vedere a lui Badea cat shi a tziganului ...
- Tudor Chirila care a facut shi imaginea sau nu mai shtiu la ce a contribuit ....
- aluzia lui Chirila kum k shi-ar fi dorit sa aiba o formatzie shi sa cante pe scena :sick:
Dupa ce k beneficiam de un film mai bun odata la 1 - 2 ani mai suntetzi shi mari critici. Nu zic k filmul nu are "gauri" in comparatzie cu ceea ce vedem zilnic de la Hollywood shi din Europa. Deocamdata acest mic "jumpstart" este binevenit!
Oricum filmul este de nota 10 ... chiar dk are minusuri mi-a facut deosebita placere sa vad shi eu dupa o mare pauza un film bun.