l-am vazut si eu aseara la 'scala', pe 60k, nu pe 80, cum spunea cineva...
trebuie sa zic, in primul rand, ca este primul film vazut la cinema din istorie la care-am plecat inainte sa se termine (cam cu 15 minute, dupa cum am intrebat-o pe tipa cu biletele). poate si pt ca aveam ceva mai bun de facut, sau poate pur & simplu pt ca i didn't fit in in sala aia, la care chiar se radea cu pofta la cele mai tembele replici si situatii.
la inceput, am ras, luandu-l ca pe-o parodie facuta evident de niste oameni foarte subtiri la creier, dar apoi am vazut ca tevatura se ia in serios... am incetat sa mai rad, am devenit confuz si de la un moment dat nici n-am mai prins firul logic al evenimentelor, nici nu m-am mai chinuit sa-l inteleg. cred ca e cea mai proasta productie romaneasca din ultima vreme. dureros... iar daca actorii joaca toti ca niste ciubote (de la tudor chirila la tipul ala din reclama la 'golden brau' - cine dracu' poate sa-l ia in serios), filmul desfide cu seninatate notiunea de scenariu: el nu exista, iti da senzatia ca e facut dupa urechea regizorului.
saloimis!