Originally Posted by herbert:
@notorious
esti cumva la portie pe linie PSD (tatiticu' e social democrat, un mic baronash, ceva)?
dar nu vrei tu sa te revolti, asa, de dragul tineretii, impotriva babalacilor, sa distrugi "oranduirea cea cruda si nedrepteata"?
de ce-i numeri bashinile lui Basescu?
eu discut idealuri , vreau democratie si prosperitate in Romania, iar tu, okazivaietsia - cum ar spune fostul student la Moscova, Ion Iliescu, ai interese...
nu vreau sa fiu dur cu tine de asta data. te iert pentru duritatile de limbaj, dar...
sper sa votezi corect
pa, am mult de lucru si o deplasare solicitanta.
|
ok, herbert, am reactionat asa dur pt ca, recunosc, 'sunt pe linie psd' dupa cum zici chiar tu. iar 'tata' nu-i baronas, ceva, ci inalt functionar public (si-a luat masteratul in adm publica chiar vara asta), deci schimbarea de putere nu ar trebui sa-l afecteze. tot ce pot sa-ti zic este, crede-ma, chiar vorbesc din convingere, si nu una inoculata. de altfel, eu n-o sa am nici o treaba cu administratia publica, m-am rupt de evidenta dorinta a tatalui de a ma face jurist. urasc politica, nimeni nu-mi este simpatic (nici macar nastase) de pe scena politica, si studiez la ase, la relatii internationale. si totusi, doresc sa lucrez in show-biz dupa studii, daca o vrea soarta

. chiar acum scriu un scenariu pt un sitcom care sper sa iasa in primavara asta...
insasi discutia asta pe teme politice nu prea are nici un sens pe un forum de film, pur si simplu m-am infierbantat auzind ideea de 'basescu - presedinte' si neasteptata plauzibilitate a acesteia... ma rog ca cine-o castiga sa faca ceva cu rahatul asta...