muzicalu, ca gen, conventie, manifestare mi se pare gretos
totusi sunt cateva memorabile
0 rocky horror picture show (wow wow wow)
1 nightmare before Xmas (bestest ever)
2 all that jazz (stralucire si sclipire si un muribund si all that jazz..)
3 dancer in the dark (genial si morbid si ...lvt si bjork si catherine deneuve)
4 jesus krist superstar (kitch-ul pe cele mai inalte culmi si o relativizare a crestinismului atat de bine venita )
5 evita (muzica f inspirata din epoca si locatie, imaginea)
6 southpark bl&u (need i say more? blame canada.... totusi mi se pare mult mai mult da decat muzikal)
7 victor/victoria (comedie savuroasa care ar fi mai misto fara chestiile cantate)
8 moulin rouge (e sinteza si apoteoza kitchiului penibil al marilor muzikaluri, dupa care nu ar mai fi trebuit sa se faca vreunul, genul fiind total epuizat)
9 hair (mi s-a parut un film f trist)
10 fame (songu lu irene cara si tematica sociala)
DETEST urmatoarele JEGURI
tot ce e cu dans si voie buna si gene kelly (dansator bun, n-a avut norocu sa se nasca cand trebuia ca sa fie back-up dancer pt madonna sau britney) ginger rogers (fake plastik) fred astaire (just annoing) daca mai apar si chestii hidoase gen sobolanul jerry sau frank sinatra tv-ul meu e in mare pericol
chicago merita mentionat doar pt ca un film poa sa fie atat de flask si lipsit de orice stralucire ca te l;asa masca prin falsitate si pretentii de capodopera
singurul om care ar avea puterea sa mai faca un muzikal adevarat e marilyn manson...ar iesi o mare capodopera
Tell me what to do, tell me what to say
|