Originally Posted by herbert:
chiar nu intelegi, chiar nu poti "construi" si tu un "sir evolutiv"... banuiesc ca esti tanar si neexperimentat, repede-opinator pe orice subiect, dar nimeni nu-ti da voie sa fii si prost...
|
draga herbert,
eu opinez in privinta asta pt ca familia mea este destul de inradacinata in politica, deci crede-ma pe cuvant ca opiniile mele sunt inzecit mai motivate & justificate decat ale tale. eu chiar te provoc sa-ti pui dracu' neuronii aia amortiti ai tai in functiune, si lasa gura aia a ta atat de preocupata de auto-ascultare sa mai respire naibii putin aer de ne-imputeala sinaptica !
nimeni pana acuma n-a reusit sa recunoasca faptul ca la putere SE fura! indiferent cine-ar sta pe scaun. indiferent daca r fi psd, pnl, nastase, basescu sau vadim tudor! problema este ca daca psd o sa te fure dar o sa te si conduca, ca sa nu mai fie vai de curu'-gura ala al tau, pnl-pd o sa te fure, pe la spate, mai putin fatis, dar o sa conduca o pula. simplu ca buna-ziua.
iar daca atunci cand basescu se sclifoseste sau doar deschide gura ca sa amestece goange din cele mai idioate cu aforismele cele mai debil-vanitoase, pe ea ies, de fapt, basinile din numele sau care s-au cuibarit in schimb in cel mai apropiat loc pt omul asta - creierul. cine vrea sa repire aerul sau intoxicat, o face pe raspunderea lui. nastase este arogant, dar capabil, (poate corupt) dar interesat, atat de cerebral si (recunosc) vanitos incat nici nu-l mai intereseaza imaginea lui atat de tare - stie ca in conditiile de fata, el este cel mai bun candidat, inzecit mai bun decat intoxicatul de basescu si decat paranoicul de tudor.
pur si simplu este o problema de ales rau mai mic. evident! dar este clar ca promisiunile lui basescu sunt vrajeli de cea mai inalta clasa: tu nu vezi??? zice psd-ul ca o sa scada inflatia la sub 10%, pnl-ul zice ca face mai bine. zice psd-ul ca o sa creasca salariile in administratie cu nu-mai-stiu-cat (culmea, am uitat, desi ma cam priveste), pnl-ul zice ca o sa le mareasca indoit! zice psd-ul ca o sa mature kktul de pe strada, pnl-ul zice ca pe langa asta, o sa lasa laptele si mierea sa curga pe bulevarde, probabil scoase din camara ignorantei lor electorale si din depozitul lipsei unui elementar simt al bunului simt.
ASTA e pnl-ul, stimate herbert! daca vrei sa-l votezi pe bashescu, voteaza-l, dar tu singur o sa ai de suferit. mai putin conteaza ca basescu o sa fie presedinte, mai mult cum o sa-si alcatuiasca conducerea. pt ca nu-i nici un pericol, la o adica, sa tragi basini in scaunul presedentiei. poate ca si iliescu o mai facea din cand in cand.
dar asta e, romanul intotdeauna a invatat pe spinarea lui, si o sa invete si acum, la fel ca in 96-00.