Originally Posted by Ambra Blu:
Eu stiu ca in Romania toata lumea este homo politicus, insa unul poate fi zoon politiokon cu constiinta, si altul poate fi tristul spargator de seminte, colectionar de filme pe cd (de la 300 in sus, sau de la cit se pune ca esti colectionar?), genul care stie titluri si filme si date, dar in general e varza, sau minorul cu pretentii. Bun, toti acesti indivizi, din care presupun ca unul n-a citit macar un clasic desuet ca Morgenthau (the balance of power, anyone?) sau macar un fitos trendy ca Cioroianu sau un cool precum Boia, vin si isi dau cu parerea despre politica, pe un site, cel putin pina acum fara coloratura politica. Pe linga faptul ca majoritatea posterilor (y compris Leonard, minorep, notorious &co) sint varza, mai si ofilesc imaginea cafenelei cu cugetarile lor marca inregistrata Poiana lui Iocan. Unde pot sa depun o lacrima pentru tristetea lor?
ps: Decat sa bei o bere in vreun pub
Mai bine mergi si organizezi si tu
un Fight Club
S-arunci in aer institutii si palate
Sa intri si tu in ilegalitate
Tristilooooor!
|
Eu unul sunt perfect de acord cu tine, doar ca, atata timp cat exista topicuri despre fotbal, lyrics, Formula 1, handbal, bancuri etc., nu vad de ce unul despre politica incurca atat de mult (posterii sunt varza peste tot).
Si as mai mentiona ca am citit "Intre inger si fiara" si "Mitul democratiei",
thank you very much.