1. Unde va este umorul? Ce vreti, daca se apropie alegerile... E normal ca unele discutii sa divagheze, de ce e asta asa grav? Am vazut si discutii pe imdb care divagau, si uneori asta era partea cea mai interesanta... Unde vedeai oamenii asa cum sunt ei, si nu niste pseudonime.
2. De ce e grav ca niste oameni care nu au lecturile la zi scriu pe Forum? E Forum, poate asa mai invata si lumea cate ceva... In esenta toata lumea e aici pentru ca are un amor pentru filme... si invata din discutiile cu altii.
3. De ce e lumea asa de intoleranta cu greselile de scris? This is internet! Mai pune omul si virgulele aiurea, da' se compara asta cu 'vede-ti'? sau schimonoselile gen 'kiar', 'kipurile'? Nu stiu dar mi se pare ca lumea e tare rautacioasa pe aici... Nu se iarta nimic... Se discuta orice numa' filme in detalii nu. Toata lumea se ia de toata lumea. Eu nu sunt in domeniu, dar ma asteptam ca macar cei care sunt- si se pare ca ei sunt destul de multi- sa ne explice si noua ageamiilor in ale filmului -si sa ne explice fara insulte si fara morga- de ce sunt opiniile lor despre filme, etc fondate. Ca doar Forumul e pentru TOATA lumea, si pentru cei care ca job zilnic rup bilete in tramvai.
|