Originally Posted by Leonard:
sincer sa fiu mi s-ar parea misto Vadim - presedinte, Basescu - prim ministru. B. cred ca e bun de prim ministru, dar ca presedinte nu prea. Stolojan sau Isarescu mi se pareau potriviti pt presedintie dar daca nu candideaza... 
|
sper ca glumesti, leonard! basescu bun ca prim-ministru ????????? tudor la presedentie??????????????? credeam ca la varsta aia cu care te tot lauzi esti capabil sa discerni mai ca lumea. din cauza voturilor unora ca tine probabil un taran ca basescu a iesit primarul bucurestiului cu majoritate zdrobitoare.
daca ar iesi pnl-pd, am avea de suferit ca in perioada '96-'00. daca iese basescu, ar fi chiar mai rau.
cei de la pnl-pd sunt doar niste tarani cu gura cat o sura, in timp ce ca solutii sunt 0 barat. psd-ul cu nastase macar au o echipa de experti care ar fi in stare sa conduca. lasati coruptia, pt ca veti gasi coruptie cel putin la fel si la pnl.
imi pare rau sa vad atatea conceptii gresite din partea cinemagistilor, mai ales de la useri la care tin precum minrep, leonard s.a. ...