View Single Post
Old 24 Oct 2004, 11:08   #50
RECVIEM
Novice

RECVIEM

Send a message via Yahoo to RECVIEM
cinematografia romaneasca este moarta, mai sunt p ici p colo cate unii care incearca s-o resusciteze, dar fara succes. Pana n-o sa moara toti cei care au trait sub comunism, nu avem nici o sansa sa scapam de mizerie, care noua ni se pare "artistica", de tristete, de mesaje dure fara motiv si de imaginile sumbre si violente, cu asta am fost obijnuiti si asta ne place!? pana nu scapam d acest complex, si nu vedem sau macar sa incercam a vedea mai sus de tomberonul de gunoi, de cainii vagabonzi si de blocurile gri; acolo unde-i un cer albastru cu nori frumosi si pufosi, unde sunt tineri care fac graffity si smecherii cu scket-ul, tineri care asculta muzica buna, citesc, se intalnesc in cluburi si vorbesc despre tot felul de lucruri mai mult sau mai putin interesante, acolo unde sunt probleme importante, da nu tragice... pana cand nu vedem ca exista si astfel de lucruri din care se poate face un film frumos si cald si bun, pana atunci... nu avem nici o sansa, banii vor fi aruncati pe geam cu galeata pt niste rebuturi. Visavis de "Italiencele" am mers la acest film fara sa stiu despre ce este vb, mi-era dor d un film romanesc, si speram sa vad ceva bun, sau oricum mai bun. Stiu, proasta alegere, asta e....