inca nu o sa va spun "bancul generic " ..e doar in
O bodega obosita (mese de tabla, fum , musterii pastilati ) barbamanul jigarit , aer sordid de spelunca.Brusc intra doi tineri inaltzi , in pardesiuri, cu fulare albe , elegantzi, si se aseaza la o masa .Vine o barmanitza supta , naspharlie :" Domnii ce doreste ???"...astia politicosi :"Doua beri daca sunteti amabila !"...Pleaca asta splempaind catre bar ,se intoarce cu berile ...Tipii incep sa vorbeasca incet , manieratzi , alea alea ....La un moment dat se aude o voce mlastinoasa de betziv :" Ba astia cu pardesiee...ba ala blondu ' N-auzi mah ...Cu tine vorbesc ..." Tipu blond se intoarce plin de solicitudine :" Da va rog "...."Auzi Mah ..Eu AM FRECATO PA MATA !!!....rumoare ...catziva betzivii isi intorc si ei ranjind fetzele de bidinele oparite....Tipu stramba usor din buze , se uita catre celalalt...In fine ...isi continuuau conversatzia ..Mai sta betzivu' ala ce mai sta , apoi iara : Ma n-auzi '...Baaa gelatule ..hic ...Baaa ..Mortzii matii...Uita-te la mine cand vorbesc ...Se intoarce asta , deja un pic agasat ..stapanindu-se : Va ascult..." ...."Ba -zice betzivu ....Si i-am traso si la muie fraiere....Secunde de tensiune ..rumoare ...Glojgaitorii ceilalti razand infundat ...Tipu blond deja tensionat ..abia se stapaneste ...In fine ..nu zice nimic ...se reintoarce catre amicul sau ...Mai sta betzivu ce mai sta ...la un momendat iara : " Baaa ala de langa blond ...Ba pardesiu'2 ...Ma N-auzi ..ia intoarce bufnitza aia catre mine mah ...Celalat tip se intoarce inca calm ...manierat : Da va rog ..." Ba spilcuitu poolii ..si lu Mata i-am tras-o la fel mah ...Tipii nimik ....se stapanesc cu greu ...desi vizibil afectati ....Mai sta betzivu ce mai sta ..mai suge din rachiu' ....Apoi brusc : Ba astia 2 ....Mah n-auzitzi....Se intorc tipii ..."Mah -zice - Si am facut-o si posta cu cel mai bun amic amic de-al meu mah..gangbang fraierilor ..."Tipii clatina din cap ... se ridica de la masa incet ..aranjeaza scaunele ..isi indreapta fularele ...Amandoi inalti , bine facutzi ....se apropie de masa betzivului incet , rabdatori ....unul pe o parte , celalalt pe cealalta parte a mesei ..il apuca unul de un bratz , unul de subtzioara ...si amandoi ii zic plin de lehamite .."Hai Tata acasa ...ca iar te-ai imbatat ...!!!"
|