... sunt si acum destul de socat si de... chiar nu stiu c sa mai spun visavis de un film fata de care au fost spuse atat de multe, intr-adevar un almodovar fara femei parca nu mai e almodovar. Dar cu atat mai bine a iesit din tiparul ce-l consacrase pastrandu-si rafinamentul si facand un film care din punctul meu de vedere depaseste, la nivel de imagine, tot ceea ce a realizat pana-n prezent. Este foarte bine jucat cateva dintre replici sunt monumentale... cum ar fi momentul in care "parintele" il intreba pe juan in muzeul figurilor uriase, "de ce rad astai?!" juan raspunde "de noi". Stuatiile incalcite, incalceala scenariului sunt tipice regizorului si scenaristului almodovar dar trecerea si legaturile dintre povesti sunt exceptionale(destul de atipic pt el) cred ca tarantino a cam palit cand a vazut filmul(gluma)

. Si dupa ce am scris atata visavis de un film despre care spuneam ca nu am ce sa scriu, tot nu am o concluzie, daca cineva ma intreaba: "ei, si ti-a placut?!" tot nu stiu ce sa-i raspund, singururl lucru pe care-l stiu zice este:"dute si vezi-l it's a MUST SEE!!!" :shock: