Mutu ar putea sa fie suspendat pana in 6 luni sau chiar deloc, nu intre 6 luni si 2 ani, in ultimul caz primea minim 1 an, deoarece se supune la un program de reabilitare, care consta in vizita la psiholog timp de o ora in fiecare zi. Este bine sa isi bage mintzile in cap, acum, indiferent ca va fii suspendat 1 luna sau 6, deoarce Juve si At. Madrid inca il mai doresc, ar fii pacat sa isi rateze cariera dintr-o tampenie...
Eu consider ca si Mourihno are partea lui de vina in acest scandal, deoarece daca il folosea pe Mutu in teren acesta nu ar mai fii fost preocupat de alte actzivitatzi extra-sportive.
Un articol din Prosport
Mutu in cursul zilei de azi a fost in vizita la un psihiatru, inainte de a pleca la Roma. Aceasta vizita, se pare ca este inceputul procesului de reabilitare a jucatorului, ceea ce ii va aduce si o pedeapsa mai usor de suportat din partea FA. Daca se tine de cuvant si urmeaza pas cu pas procesul, atacantul nationalei ar putea primi doar pana la 6 luni de suspendare, maximum, dar presa britanica recunoaste ca ar putea primi o pedeapsa mult mai mica.
"Victor Becali a declarat: "Adrian va icepe un program de consiliere psihologica in Londra, probabil de vineri. Acest program va consta in vizite de o ora pe zi. El a inteles ce i s-a intamplat si este foarte cooperativ. Astazi se pare ca si-a revenit la normal, dupa aceste cateva zile de cosmar".
Se pare ca Juventus si Atletico Madrid isi mentin interesul pentru Adrian si sunt foarte atente la evenimentele petrecute in Londra. "
In privintza meciului de ieri am fost dezamagit de prestatzia lui Real

, iar astazi pronsticul meu este MIlan - Barcelona 2-1