View Single Post
Old 20 Oct 2004, 00:53   #13
Floydman
Guru

Floydman

Milionari de weekend contine cel mai ratat final din cate filme am vazut eu pana acum. Poanta regizorala finala cu nebunii sinistrii tinuti intr-un sanatoriu de lux, nu tzine cald nici cat balegarul pe ogor. Filmul se termina nu atit brusc, cat ilogic. De la un film de actine te astepti sa aiba un fir logic perfect, fara scapari de scenariu. (eg: ce s-a intamplat cu inelul si ce continea forumula magica? ce s-a intamplat cu tinerii prieteni dupa ce au scapat de boris? ce s-a intamplat cu "nebunii" ? cine era mosul cu pipa si cum a aparut in magazinul de arta? cum au aparut bastanii arabi si cei moldoveni in diverse locuri din oras daca ei erau internati in sanatoriu? ce s-a intamplat cu banii dupa ce rachetzii i-au luat din masina de spalat si au rapit-o pe fata din casa de la mare? cum se face ca vara, pe plaja la vama veche la ovidiu nu era nimeni , decat cei 4 amici care faceau baie de parca erau in insule pustii...., cum se face ca noaptea in vama veche erau doar ....cei doi pe plaja...? si lista continua...)

Milionari de weekend e de multe ori incoerent in succesiunea intamplarilor si in motivatiile personajelor. Un banc care putea fi bun, dar spus prost, cam asta e filmul asta. In plus , mi se pare ca regizorul nu prea a stiut ce vrea sa faca. Daca voia film de actiune , mai bine facea film de actiune, dar daca voia comedie de aventuri nu se lasa cu mortzi, sange, injungheri, chiori, mitraliere, si ruleta ruseasca!

pe scurt un film ...dezlanat!
Floydman is offline   Reply With Quote sendpm.gif