View Single Post
Old 18 Oct 2004, 13:58   #149
ogto
Gandhi's Big Gun

ogto

Am vazut si eu pana la urma 9/11.

Filmul se imparte in doua parti: Partea cu bush si partea cu razboiul. Sincer ma puteam lipsi de partea cu razboiul, dar nu era rea.

Parte cu Bush este chiar interesanta pt. ca e exact cum spune moore la inceput: "Seems like a dream, but wait, no, THAT'S WHAT REALLY HAPPENED".

Filmul vb. la atatea nivele diferite incat e grau sa tragi O concluzie. Partea in care face o "aluzie" la o posibila conspiratie intre bush si ben ladenii m-a amuzat, ca nu ma sperie conspiratia ci partea trista e ca NU E NICI O CONSPIRATIE.

Una din concluziile mele e urmatoarea (nu zic ca e adevarata, dar e posibila). Bush a fost un baiat mai fraier care nu a dorit niciodata sa fie politiciam sau presedinte. El a fost impins de tasu 99% sa candideze la presedentie (desi bush nu dorea sa fie presedinte) si a castigat. Probabil ca tot ce a facut Bush a fost manevrat de tasu care era ofticat ca nu a castigat realegerile. Deci, "it runs in the familY". E o posibilitate.

Ca documentar merge f. bine. Mi-a placut, dar mi-a placut di mai mult ca Moore nu trage concluzii DIRECTE, doar face aluzii. Mai mult lasa spectatorul sa traga concluziile evidente.

8.5/10