View Single Post
Old 18 Oct 2004, 11:43   #27
KORBEN
Guru

KORBEN

@leonard
cu placere
permite`mi sa te felicit pt alegerea facuta
@als
1 detest comediile, poate de asta imi plac unele care nu sunt apreciate de fanii genului
2 nu obisnuiesc sa citesc critica franceza inainte de a vedea filmu francez respectiv si nici inainte de a scrie pe forum
3 si oricum nu cred ca parerea mea trebuie sa coincida sau sa fie copy-paste din vrun premiere, studio, cahiers du cinema sau cine live
4 da, mi-a placut si invaziile pe care colegii tai francofoni l-au creditat cu maxim 2/5
si inca-mi mai place
5 cat dsp janis&john, nu am avut timpu sa lecturez opiniile critice, dar zik ca mi-a placut pentru
1 secventa de deschidere (pe pamant sunt miliarde de oameni, unii vor sa faca bani, altii vor sa faca si mai multi bani, unii s-au decis sa nu mai joace la loto, altii sa castige potu la loto... totul pe un montaj alert si misto)
2 cel mai bun rol al lui lambert ever
3 sosia lui lennon e impuscata cu relica exacta a pistolului cu care a fost impuscat lennon
4 suburbia "daca vrei sa faci cumparaturi te asteapta supermarketu, daca vrei sa te plimbi te duci in parc, daca vrei sa mori te asteapta cimitirul...toatul fara sa iesi din cartier"
5 discutia despre engleza, care fiind cea mai vorbita limba trebuie sa fie si limba pe care o vorbesc mortii
6 si multe alte chestii...
Tell me what to do, tell me what to say
KORBEN is offline   Reply With Quote sendpm.gif